10.39.0 Iné spracovanie a konzervovanie ovocia a zeleniny

SK NACE kód:

10390

Iné spracovanie a konzervovanie ovocia a zeleniny

Sekcia
C
Divízia
10
Skupina
10.3
Trieda
10.39
Podtrieda
10.39.0

Táto trieda zahŕňa:
- výrobu jedál obsahujúcich hlavne ovocie alebo zeleninu, okrem hotových jedál v mrazenej alebo konzervovanej podobe
- konzervovanie ovocia, orechov alebo zeleniny: mrazenie, sušenie, uloženie do oleja alebo octu, konzervovanie atď.
- výrobu potravinových produktov z ovocia alebo zeleniny
- výrobu džemov, marmelád alebo stolového želé
- praženie orechov
- výrobu orechových jedál a nátierok

Táto trieda tiež zahŕňa:
- výrobu rýchlo sa kaziacich
/ netrvanlivých hotových jedál z ovocia a zeleniny, ako napr.:
• šaláty; miešané šaláty, balené
• olúpaná alebo rezaná zelenina
• tofu (sójový syr)

Táto trieda vylučuje:
- výrobu ovocných a zeleninových štiav, pozri 10.32
- výrobu múky alebo jedla zo sušenej strukovinovej zeleniny, pozri 10.61
- konzervovanie ovocia a orechov v cukre, pozri 10.82
- výrobu hotových zeleninových jedál, pozri 10.85
- výrobu umelých koncentrátov, pozri 10.89

 

Napíšte ako prvý ...

Pridaj komentár

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

*
*