10.20.0 Spracovanie a konzervovanie rýb, kôrovcov a mäkkýšov

SK NACE kód:

10200

Spracovanie a konzervovanie rýb,kôrovcov a mäkkýšov

Sekcia
C
Divízia
10
Skupina
10.2
Trieda
10.20
Podtrieda
10.20.0

Táto trieda zahŕňa:
- prípravu a konzervovanie rýb, kôrovcov a mäkkýšov: mrazenie, hlboké mrazenie, sušenie, varenie, údenie, solenie, následné varenie, uloženie do soľného roztoku, konzervovanie atď.
- výrobu výrobkov z rýb, kôrovcov a mäkkýšov: rybacie filé, ikry, kaviár, substitúty kaviáru atď.
- výrobu rybacích jedál pre spotrebu ľudí a krmivo pre zvieratá
- produkciu jedál a rozpustných látok z rýb a iných vodných zvierat nevyhovujúcich pre ľudskú spotrebu

Táto trieda tiež zahŕňa:
- činnosti lodí zaoberajúcich sa iba spracovaním a konzervovaním rýb
- spracovanie morských rias

Táto trieda vylučuje:
- spracovanie rýb na lodiach zaoberajúcich sa rybolovom, pozri 03.11
- spracovanie veľrýb na pevnine alebo špecializovaných lodiach, pozri 10.11
- výrobu olejov a tukov z morských produktov, pozri 10.41
- výrobu hotových mrazených rybacích jedál, pozri 10.85
- výrobu rybacích polievok, pozri 10.89

 

Napíšte ako prvý ...

Pridaj komentár

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

*
*