10.13 Spracovanie mäsových a hydinových mäsových výrobkov

SK NACE kód:

1013

Spracovanie mäsových a hydinových mäsových výrobkov

Sekcia
C
Divízia
10
Skupina
10.1
Trieda
10.13

Táto trieda zahŕňa:
- výrobu sušeného, soleného alebo údeného mäsa
- výrobu mäsových výrobkov:
• klobás, salám, tlačenky, jaterníc, mozočkovej klobásky, bolonskej salámy, lahôdkových paštét, ragú, varenej šunky

Táto trieda vylučuje:
- výrobu hotového mrazeného mäsa a hydinových jedál, pozri 10.85
- výrobu polievok obsahujúcich mäso, pozri 10.89
- veľkoobchodný predaj mäsa, pozri 46.32
- balenie mäsa, pozri 82.92

 

Napíšte ako prvý ...

Pridaj komentár

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

*
*