10.12.0 Spracovanie a konzervovanie hydinového mäsa

SK NACE kód:

10120

Spracovanie a konzervovanie hydinového mäsa

Sekcia
C
Divízia
10
Skupina
10.1
Trieda
10.12
Podtrieda
10.12.0

Táto trieda zahŕňa:
- prevádzku bitúnkov zaoberajúcich sa zabíjaním, spracovaním a balením hydiny
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa v individuálnych kusoch
- výrobu jedlých hydinových tukov

Táto trieda tiež zahŕňa:
- výrobu peria a prachového peria

Táto trieda vylučuje:
- balenie mäsa, pozri 82.92

 

Napíšte ako prvý ...

Pridaj komentár

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

*
*